ΜΕΛΙ ΠΑΡΟΥ - ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ ΜΑΡΠHΣΣΑ ΠΑΡΟΣ - ΚΡΑΣΙ - ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ - ΠΑΣΤΕΛΙ - ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΜΕΛΙ ΠΑΡΟΥ - ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ ΜΑΡΠHΣΣΑ ΠΑΡΟΣ - ΚΡΑΣΙ - ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ - ΠΑΣΤΕΛΙ - ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Διεύθυνση - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Διεύθυνση: ΜΑΡΠHΣΣΑ Τ.Κ. - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τ.Κ.: 84400
Περιοχή - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Περιοχή: Πάρος Κατηγορία - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τηλέφωνο - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τηλέφωνο: 2284042171,2284042408 Fax - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Fax: -
Κινητό - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κινητό: 6974753786 E-mail - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ E-mail: anousakis@gmail.com
Υπεύθυνος - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Υπεύθυνος: ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ιστοσελίδα:
Η επιχείρηση «Αγροτικές εκμεταλλεύσεις Παντελής Ανουσάκης» βρίσκεται στο Ν.Α. τμήμα της Πάρου, στην Μάρπησσα και περιλαμβάνει αμπέλια για την παραγωγή των κρασιών μας, μια παράδοση 70 χρόνων με παριανές ποικιλίες σταφυλιών, μελισσουργία η οποία επιβιώνει με πολλές δυσκολίες στο νησί μας λόγω πολλών παραγόντων όπως οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η ξηρασία. ΜΕΛΙ ΠΑΡΟΥ   Το μέλι έχει ιδιαίτερο άρωμα, χρυσαφένιο χρώμα και είναι ένα φυσικό προϊόν μεγάλης θρεπτικής αξ...
Επισκέπτες: 16386

ΜΕΛΙ ΠΑΡΟΥ - ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ ΜΑΡΠHΣΣΑ ΠΑΡΟΣ - ΚΡΑΣΙ - ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ - ΠΑΣΤΕΛΙ - ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΜΕΛΙ ΠΑΡΟΥ - ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ ΜΑΡΠHΣΣΑ ΠΑΡΟΣ - ΚΡΑΣΙ - ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ - ΠΑΣΤΕΛΙ - ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Η επιχείρηση «Αγροτικές εκμεταλλεύσεις Παντελής Ανουσάκης» βρίσκεται στο Ν.Α. τμήμα της Πάρου, στην Μάρπησσα και περιλαμβάνει αμπέλια για την παραγωγή των κρασιών μας, μια παράδοση 70 χρόνων με παριανές ποικιλίες σταφυλιών, μελισσουργία η οποία επιβιώνει με πολλές δυσκολίες στο νησί μας λόγω πολλών παραγόντων όπως οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η ξηρασία.

ΜΕΛΙ ΠΑΡΟΥ
 
Το μέλι έχει ιδιαίτερο άρωμα, χρυσαφένιο χρώμα και είναι ένα φυσικό προϊόν μεγάλης θρεπτικής αξίας. Παράγεται εδώ και πολλά χρόνια στις δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες του νησιού μας.
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
 
Μέλι θυμαρίσιο Πάρου 1kg, 1/2kg, ¼ kg 
 
ΚΕΡΙ
 
Οι μέλισσες παράγουν το κερί για το χτίσιμο της φωλιάς τους
 
ΠΑΣΤΕΛΙ
 
Χειροποίητο παστέλι με μέλι.
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
 
Το παστέλι είναι παραδοσιακό γλύκισμά με αγνά υλικά, σουσάμι, μέλι, ζάχαρη χωρίς συντηρητικά και φτιάχνετε με μεράκι.
 
ΚΡΑΣΙ ΠΑΤΗΤΗΡΙ
 
Κρασί χύμα κοκκινέλι γλυκό, ημίγλυκο, λευκό, ροζέ, 
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
 
Οι ποικιλίες σταφυλιών Μονεμβασιά, Σαββατιανό και Μαλκάτο προσφέρουν το λευκό κρασί. 
Οι ποικιλίες σταφυλιών Μαντηλαριά, Βάφτρα Πάρου, Αϊδάνι και Μονμβασιά μας προσφέρουν το ροζέ κρασί 
Οι ποικιλίες σταφυλιών Μαντηλαριά, Βάφτρα Πάρου, καραμπραϊμ, Αϊδανί και Μονεμβασιά, μετά το τρύγημα παραμένουν για αρκετές ημέρες στον ήλιο και μας προσφέρουν το γλυκό κρασί.
 
ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΧΥΜΑ
 
Απόσταγμα σταφυλιών
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
 
Αφού πάρουμε από τα σταφύλια τον μούστο τα στρόφυλλα (αυτό που μένει από το πάτημα των σταφυλιών) τα αποθηκεύουμε για μερικές ημέρες ώσπου να γίνει η ζύμωση. Μετά τα αποστάζουμε στο καζάνι
 
ΠΕΤΙΜΕΖΙ
 
Μετά το πάτημα των σταφυλιών παίρνουμε τον μούστο και τον βράζουμε έως ότου δέσει να γίνει σαν σιρόπι. Το πετιμέζι χρησιμοποιείται ως φάρμακο και σαν σιρόπι για γλυκά από τα παλιά χρόνια 
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
 
Συσκευασία 250gr, 500gr